söndag 8 september 2013

Premiär inlägget för Wicked Kidz!

Familjen East Mountain har öppnat blogg.
Här kommer du kunna läsa om våra intressen som bl.a. består av pärlor, lego, pyssel och bakning.

I vintras började jag och barnen att tillverka armband, Isaac ville att vi skulle börja sälja så att många flera barn skulle kunna få ha ett eget fint armband.
Detta har satt hela familjen i sysselsättning, jag och barnen designar och knåpar ihop armband och Christoffer, min man har smält oräkneliga plåtar med HAMA pärlor men som han vill att jag kallar det, "han sköter logistiken".

En kväll satt vi och tittade på tv:n, under reklampausen visade Barncancerfonden sitt sorgliga inslag med 6 stolar men med bara 5 barn. Både Isaac och Ella har varit mycket sjuka och den här reklamen satte sina spår hos framför allt Isaac.
Några dagar senare när vi satt och pratade om hur vi skulle gå tillväga för att sälja dessa armband kom Isaac med förslaget att en del av pengarna skulle han vilja skänka till barn som inte har det så lätt. Först skulle vi köpa mjukdjur och åka till ett specifikt sjukhus och lämna dessa till barn som måste stanna länge och som kanske saknar sitt mjukisdjur. Tillslut kom vi alla fram till att vi skänker en del av pengarna vi får till Barncancerfonden.

Vi har fått armband sålda under vår och sommar men ungefär lika många har vi nog gett bort :-)
Men för att lättare kunna nå ut till nya intressenter har vi i dag tagit oss i kragen och startat denna blogg. Dessutom har vi startad en insamling på Barncancerfonden där vi heter Wicked Kidz.
Nu hoppas vi på att få sälja många arm- och halsband så att vi får vara med och skänka en slant.

Kram kram Carin



1 kommentar: